Vrije beroepen

wanneer het u past

Onze service voor vrije beroepen komt in grote mate overeen met die voor zelfstandigen en wordt eveneens ingedeeld in advies, projectrealisatie en IT-diensten.
 
Met onze relevante ervaring in de zorgsector (artsen, kinesitherapie en andere zorgpraktijken) hebben we voor deze sector alleszins een streepje voor. Uiteraard zijn we eveneens van zinvolle betekenis voor alle andere vrije beroepen!
 
Bovendien beogen we er alles aan te doen om tegemoet te komen aan uw agenda: ook ’s avonds of op zaterdag is mogelijk (zonder meerprijs).
vrije beroepen
dokter

trends volgen?

Misschien bent u wel op zoek naar oplossingen om met uw zaak bij te blijven in de steeds verder evoluerende informatica.
 
Ook de actualiteit stelt u  soms voor een heuse uitdaging.

Nood aan apparatuur of een specifieke toepassing voor uw business? Wij helpen u graag met de realisatie!

Tip: hou ook de site van het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen in de gaten, soms zijn er subsidies voor projecten ter realisatie van digitale transformatie.

of gewoon slimmer werken!

Bespaar tijd door inzet van efficiënte en effectieve middelen.
Administratieve verlichting, “altijd-en-overal” uw klanten- of patiëntengegevens beschikbaar hebben, bescherming bij eventuele calamiteiten zijn maar enkele voorbeelden waar wij u met raad én daad kunnen bijstaan.
 
Praat met ons en wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen! Door onze lage overhead kunnen wij onze prijzen scherp houden. Maar bovenal wenst u sowieso een uitstekende kwaliteit en daarvoor moet u bij Serjeus zijn!
 
architect