Realisaties

Hieronder kan u enkele realisaties vinden. Naarmate  onze verwezenlijkingen groeien kan u hier enkele referenties vinden.

realisaties voor Zelfstandigen

realisatie Joleri ontbijtservice

www.joleri.be

Website - Joleri - Ontbijt aan huis regio Diest

Voor Joleri ontwikkelden we een website op maat van hun wensen en doelpubliek. We verzorgen het technische onderhoud en ook de inhoudelijke wijzigingen.

Klik op het logo om de site te bezoeken.

realisaties voor vrije beroepen

realisaties voor kleine bedrijven

realisaties voor verenigingen

Digipunt

Digipunt Beringen

Het project DigiPunt, onderdeel van @llemaal Digitaal Beringen, richt zich op ouderen en kansarmoeden om hen kennis te laten maken met de digitale mogelijkheden via pc's, tablets en smart phones. Het is een zeer laagdrempelig initiatief vanuit Oasis BE vzw i.s.m. stad Beringen. Serjeus is in dit project ingeschakeld voor de operationele ondersteuning van de apparatuur.

rimo Limburg

DigiBieb Leopoldsburg

Rimo: "E-inclusie is het fenomeen wanneer we ervoor zorgen dat iedereen dezelfde digitale kansen krijgt. De digitale verschuivingen en versnellingen door corona hebben het gemis aan digitale connectie nog eens extra in de verf gezet. Vele kinderen hebben geen internet of een laptop thuis waardoor heel wat essentiële communicatie en educatie verloren gaat."

Serjeus zorgt ervoor dat alle toestellen aan het begin van het schooljaar weer netjes paraat staan voor een nieuwe gebruiker.