Realisaties

Naarmate  onze verwezenlijkingen groeien kan u hier enkele referenties vinden.

 

realisaties voor Zelfstandigen

realisatie Joleri ontbijtservice

www.joleri.be

Website - Joleri - Ontbijt aan huis regio Diest

Voor Joleri ontwikkelden we een website op maat van hun wensen en doelpubliek. We verzorgen het technische onderhoud en ook de inhoudelijke wijzigingen.

Klik op het logo om de site te bezoeken.

realisaties voor vrije beroepen

realisaties voor verenigingen

Digipunt

Digipunt Beringen

Het project DigiPunt, onderdeel van @llemaal Digitaal Beringen, richt zich op ouderen en kansarmoeden om hen kennis te laten maken met de digitale mogelijkheden via pc's, tablets en smart phones. Het is een zeer laagdrempelig initiatief vanuit Oasis BE vzw i.s.m. stad Beringen. Serjeus is in dit project ingeschakeld voor de operationele ondersteuning van de apparatuur.

rimo Limburg

DigiBieb Leopoldsburg

Rimo: "E-inclusie is het fenomeen wanneer we ervoor zorgen dat iedereen dezelfde digitale kansen krijgt. De digitale verschuivingen en versnellingen door corona hebben het gemis aan digitale connectie nog eens extra in de verf gezet. Vele kinderen hebben geen internet of een laptop thuis waardoor heel wat essentiële communicatie en educatie verloren gaat."

Serjeus zorgt ervoor dat alle toestellen aan het begin van het schooljaar weer netjes paraat staan voor een nieuwe gebruiker.

realisaties voor kleine bedrijven

realisaties voor (middel)grote bedrijven

UZA

UZA

Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) ging in 2020 live met een nieuw ziekenhuisbreed elektronisch patiëntendossier (EPD).

Met onze kennis van de sector was Serjeus goed geplaatst om diverse EPD-gerelateerde (sub-)projecten te leiden.

Altrad Services Benelux

Altrad services Benelux

Altrad is een naam met wereldwijde faam in industriële stellingbouw, maar ook als onderaannemer voor vervanging van isolatie. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in schilderwerken en in flow control van water, gas, stoom, enz. Altrad werkt uitsluitend in industriële omgevingen vnl. in (petro-)chemische en voedingsbedrijven.

Serjeus zorgt voor een ICT management ad interim waarbij de focus ligt bij support (onsite support en application support) en bij projectmanagement.