Over ons

Wat vooraf ging...

Na een loopbaan van bijna 30 jaar binnen IT in vast dienstverband besloot ik een eigen onderneming te starten om mijn ervaring aan te wenden voor een ruimer publiek.

Het basisidee is dat goede en betaalbare informatica een kernelement hoort te zijn in een hedendaagse onderneming, ongeacht de grootte en het type van onderneming: van zelfstandige over vrije beroepen tot elke kmo en grote onderneming.

Met mijn eigen onderneming wens ik mij bij voorkeur te richten naar het segment dat vaak minder aan bod komt wanneer het erop aankomt om te informatiseren. Daarom is mijn focus speciaal gericht naar zelfstandigen, vrije beroepen en kleine ondernemingen. Uniek is dat ik daarbij ook oog wil hebben voor het verenigingsleven!

 

Mijn professionele IT-ervaring strekt zich uit over verschillende sectoren: van procesindustrie via de zorgsector tot de media toe.

Enkele bekende bedrijven waarin ik actief was:

 

We kijken er naar uit om ook voor u van betekenis te zijn!

 

Luc Witters

3 december 2020, de oprichting bij notariële akte van de besloten vennootschap (bv) Serjeus is een feit.

Wat betekent nu “Serjeus”?

Serjeus is een eigenzinnige spelling van “Serieus”.
Hierin zit een bewuste paradox. Hoewel wij ons vak wel degelijk ernstig – “au sérieux” – nemen zijn we van mening dat er ook plaats moet zijn om te relativeren.

Als we naar de essentie van alles rondom ons kijken zou IT daar eigenlijk niet in thuis horen. Echter, in onze huidige maatschappij en in de manier van leven heeft IT een onmisbare plek veroverd.  Kortom, hoewel we ‘deugdelijk’, ‘eerlijk’ en ‘gemeend’ willen zijn, is een ‘losjes’ en ‘ongedwongen’ zelf-relativerende ingesteldheid eveneens aan de orde.

Serjeus® is een door ons geregistreerd merk.

 

En nu Serjeus!

Van start sinds 2020

onze Missie

Serjeus® biedt ondernemers en verenigingen een correcte en betaalbare bijstand in de uitbating van hun IT-aangelegenheden.

onze visie

Serjeus® streeft naar een maximale tevredenheid van haar klanten, wij willen uw vertrouwen waard zijn door ethisch en integer te handelen.

onze waarden