Management

Bij een goed einde hoort een goed begin
Confucius, Chinees filosoof 551 v.C. – 479 v.C.

 

Beheer

Management – letterlijk: “beheer” – kent vele vormen
Serjeus legt zich toe op onderstaande constructies

 

ontzorgen

als u gedeeltelijk of geheel uw IT wil laten uitbaten.
Onze scope beperkt zich hier tot zelfstandigen, vrije beroepen, kleine ondernemingen en verenigingen.

it project management

hier ligt onze focus op KMO en grote bedrijven waar wij op basis van een specifieke opdracht gedurende een (middel-)lange termijn werken

IT management

met meer dan 15 jaar ervaring als IT-manager in de eerder grotere kmo's en bedrijven kan Serjeus wel degelijk deze rol volwaardig opnemen. Zowel interim- als langetermijn-opdrachten mogelijk

ontzorgen

Serjeus kan instaan voor het operationeel houden van kleine omgevingen of specifieke diensten. Voor grotere omgevingen en voor een 7×7 24h permanentie werken wij samen met een externe partij. Wij zorgen ervoor dat u gerust kan zijn!

foto-backup

backup

Wij dragen zorg voor de uitvoering en opvolging van uw backups

 
foto-mail

mail

Wil u onbezorgd uw e-mail dienst uitbesteden, dan zorgen wij hiervoor!

 
foto-server

servers

Gepland of onverwacht extra servers nodig?  Geen probleem! Ook voor testscenario’s een oplossing

foto-storage

storage

Tijdelijk of permanent meer opslagcapaciteit nodig? Dat kan eenvoudig geregeld worden

it project management

Als project manager coördineren we uw bedrijfsproject. Uw project kan van velerlei aard zijn, zowel IT-infrastructuurprojecten als implementaties of upgrades van een businesstoepassing. Los van alle projectmanagementvaardigheden is het mogelijk om één of meer project teams aan te sturen, al dan niet eigen werknemers van uw bedrijf.

Project management is gericht op kmo en grote bedrijven.

 

it management

IT-manager nodig? Wij bieden u onze diensten aan voor het beheer van uw operationele afdeling met inbegrip van people management, budgetbeheer (planning en opvolging), aanspreekpunt voor interne diensten, klanten en leveranciers. Ook het coördineren van projecten (PMO) is mogelijk.

 
 
 
 

Gedreven ICT-manager met generalistische kennis en ervaring; de juiste focus op de noden van de business en aandacht voor digitale transformatie.

it management

IT manager nodig? Wij bieden u onze diensten aan voor het beheer van uw operationele afdeling met inbegrip van people management, budgetbeheer (planning en opvolging), aanspreekpunt voor interne diensten, klanten en leveranciers. Ook het coördineren van projecten (PMO) is mogelijk.

 
 
 

Gedreven ICT-manager met generalistische kennis en ervaring; de juiste focus op de noden van de business en aandacht voor digitale transformatie.

 

onze klanten...

zijn ondernemers die in eerste instantie met hun zaak willen bezig zijn.  Soms is informatica voor hen een noodzakelijk kwaad, soms kan het hen helpen om slimmer te werken.

Werk slimmer, niet harder!