Diensten

Advies

Serjeus helpt u met objectieve informatie zodat u de  juiste beslissing kan maken. Ook als uw project verregaande technische kennis vereist brengen wij u in contact met de juiste partij(-en).

Leg uw probleemstelling aan ons voor, dan zullen wij met u de aanpak bespreken.

 

Projecten

Zoekt u diensten voor de realisatie van uw project? Dan zijn wij goed geplaatst om uw verwachtingen te realiseren. Projecten kunnen zowel betrekking hebben op uw infrastructuur als op uw business behoeftes.  Indien nodig kunnen we scenario’s voorstellen waarbij andere partijen mee betrokken worden.

Uw project naar volle tevredenheid afleveren is wat wij doen.

Management

Wanneer u het beheer van uw IT omgeving in onze deskundige handen wil leggen komen we uit in ons management-aanbod. Bij ons kan u terecht voor tijdelijke of langdurige opdrachten, volgens beschikbaarheid.

Onze management-activiteiten kunnen heel divers zijn, van IT management tot IT en/of business project management.

F.A.Q.

Veel voorkomende vragen voor u reeds opgelost

 

Serjeus is een organisatie die zelf op zoek gaat naar de juiste persoon – dit kan zowel op freelance basis als op samenwerkingsverband met een gespecialiseerd bedrijf gaan.  Anderzijds, wat we zelf goed kunnen doen, zullen we zelf doen. Zo krijgt u altijd de beste service.

 

Elk advies, project of opdracht is anders.  Daarom bekijken wij wat de beste opties zijn. Sommige projecten of adviezen zijn aan uurtarief, voor andere kunnen we werken met een vooraf afgesproken bedrag.

 

Wij werken bij voorkeur zo dicht mogelijk bij onze standplaats, dat houdt in dat we voor kleine projecten en adviezen die we niet op afstand kunnen realiseren bijkomende verplaatsingskosten moeten aanrekenen. We zijn hier duidelijk over in onze offertes.

Sowieso bakenen wij onze regio waarin wij actief willen zijn af als volgt: volledig Belgisch Limburg aangevuld met de grensstreek met Nederland, voor provincie Antwerpen: de Antwerpense Kempen tot stad Antwerpen, voor provincie Vlaams Brabant van het Hageland tot stad Leuven.

 

Inderdaad, het verenigingsleven is ook sterk veranderd. Naast de diepgewortelde, vaak lokaal verankerde, verenigingen worden er talloze nieuwe – vaak tijdelijke – initiatieven in het leven geroepen. Om zowel de respectabele eiken als de jonge groeiers onder de verenigingen een steunpunt te geven bij hun operationele zaken, willen wij een budgetvriendelijke ‘support’ zijn. Het maakt niet uit of het cultuur, sport, sociale werking, of wat dan ook is; wij willen graag uw helpende hand zijn. Want wij van Serjeus hebben een hart voor de verenigingen.

 

Digitale transformatie is het inzetten van digitale technologieën om structuren en processen efficiënter en effectiever te maken. Het verbeteren van een proces is het doel, niet de digitalisatie die daarbij gepaard gaat.

Op welke manier je de transformatie maakt is geheel eigen aan de keuzes van de  onderneming. Vaak wordt er gebruik gemaakt van zgn. cloud-toepassingen, Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI), en andere technieken.

Digitale transformatie is een continu proces waarbij de eigen processen, producten en diensten voortdurend tegen het licht van de maatschappij / evolutietrends / noden gehouden worden.

Het is belangrijk in te zien dat digitale transformatie veel meer inhoudt dan louter een technologisch verhaal. Alle eigen diensten en producten worden als het ware opnieuw uitgevonden.  Elk bedrijf bepaalt zelf hoe ver ze hier in wil gaan.

Wij kunnen u helpen met adviezen en projecten ter realisatie van uw transformatie.