middelgrote / grote bedrijven

IT- en project Management

Met onze rijke ervaring in IT- en project management bent u als bedrijf bij Serjeus op de juiste plaats.

Leg ons uw opportuniteit voor en wij bezorgen u de nodige informatie zoals relevante ervaring en dagtarief. Wij staan in voor projecten en IT-management van zowel korte als lange duur. En dit voor bedrijven uit diverse sectoren. Onze ervaring met bedrijven in de zorg, nijverheid, media, chemie en automotive is erg breed.

De regio waarin wij actief zijn, bestaat uit volgende gebieden:

  • Limburg
  • Het grensgebied met Nederland
  • Antwerpen: van de Kempen t.e.m. Antwerpen stad
  • Vlaams Brabant: van het Hageland t.e.m. stad Leuven

rijk aan ervaring

middelgrote en grote bedrijven

bedrijven it management

IT-management

Als voormalig IT-manager van onder meer Neste, AZ Diest en Studio 100 zit het leiden en het beheren van een IT-afdeling goed in de vingers. Met een service-afdeling in dienst van de business is het steeds zoeken naar een goede vertaling van noden naar daden. Business continuïteit is meer dan belangrijk, maar ook digitale transformatie en continue vernieuwing volgens de snel evoluerende trends is een must. Uiteraard wordt dit gekruid met een goed people management, beheer van budgetten en van externe contacten (leveranciers, …), enz…

 

infrastructuurprojecten

Bij de uitvoering van een IT-beleid komen er natuurlijk ook projecten m.b.t. infrastructuur kijken. Een hele reeks van complexe projecten met inbegrip van het streven naar zero-downtime, voldoende redundantie ingebouwd, aandacht aan de steeds moeilijkere veiligheidsvoorzieningen, … zijn de revue al gepasseerd. Het vernieuwen of het opbouwen van een gehele infrastructuur is menig maal aan bod gekomen en is steeds een boeiende uitdaging. Vraag gerust naar onze ervaring met infrastructuurprojecten in binnen- en buitenland.

 
grote ondernemingen projecten
bedrijven business project

businessprojecten

Projecten voor de business hebben zeer vaak een informatica-inslag. Ook in deze rubriek hebben we heel wat relevante ervaring aan boord. Belangrijke factor bij de succesvolle realisatie van een businessproject is het interne draagvlak – zowel van management als van betrokkenen.  Ook hier komt onze ervaring aangaande people management van pas.